I made this widget at MyFlashFetish.com.

sâmbătă, 4 februarie 2012

REST QUIET - HOLOGRAMA ENERGETICA pentru SOMN LINISTIT, INSOMNII, DETOXIFIEREA ORGANISMULUI si SFORAIT




HOLOGRAMA ENERGETICA CieAura pentru NOAPTE (REST QUIET), avand forma patrata (L = 2 cm), asigură o detoxifiere a organismului şi un somn profund, transformand somnul fara vise intr-un somn cu vise, de tip REM. În afară de un somn liniştit, a doua zi pacientul se trezeşte mult mai odihnit si ci o vitalitate mult mai mare. 

De asemenea, HOLOGRAMA ENERGETICA CieAura REST QUIET este extrem de utila pentru reducerea sau eliminarea definitiva a sforăitului. 
Are o durata de 24 de ore, deci poate fi utilizata 4 nopti / 6 ore sau 3 nopti / 8 ore.
Pentru detoxifierea organismului, se recomanda o cura de o luna, astfel: se utilizeaza holograma energetica REST QUIET timp de 6 nopti, iar a 7-a noapte se face pauza, pentru resetarea organismului.
HOLOGRAMA ENERGETICA CieAura REST QUIET se lipeste pe tampla, pe al treilea ochi sau pe punctul de acupunctura 33, situat pe interiorul piciorului,  in spatele osului gleznei, aliniat intre coroana si varful genunchiului.
 HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă (24 ore).
Cipurile holografice CieAura functioneaza cel mai bine atunci când sunt plasate pe puncte de acupunctura ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/ghidul-incepatorului-in-acupunctura.html ) si atunci când organismul este bine hidratat ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/09/importanta-hidratarii-la-folosirea.html ).
 
Termen de garantie: 50 de ani
Se folosesc DOAR PENTRU UZ EXTERN.
Pentru mai multe detalii, cititi HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html )

Pret:
- 25 lei / 1 holograma REST QUIET (pret valabil pentru comenzi de minim 4 holograme)
- 249 lei/ 1 plic care contine 18 holograme REST QUIET (cca 14 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi de 1 singur plic)
- 239 lei/ 1 plic care contine 18 holograme REST QUIET (cca 13 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi intre 2-5 plicuri)
- 219 lei/ 1 plic care contine 18 holograme REST QUIET (cca 12 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi intre 6-9 plicuri)
- 199 lei/ 1 plic care contine 18 holograme  REST QUIET (cca 11 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi peste 10 plicuri)
Livrare prin curier, in toata tara
Cei care doresc alte detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 

CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com    
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura:  www.carmenplesea.cieaura.com
Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Canal oficial pe YouTube: CarmenPlesea's Channel ( http://www.youtube.com/user/CarmenPlesea )

Profil oficial pe Google:
BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5:
BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu